COMITÉS

2017

Cortada, M.

Membre del comitè organitzador. 9è Workshop de l’Associació Nadocat. Hospital de Sant Pau, Barcelona (9 de juny de 2017)

2017

Violant, V.

Membre del comité organitzador. Workshop: Easy and accurate Way to Assess Posture in Schools: New York State Posture Evaluation Test. Santos, Brasil (2017)

2016

Violant, V.

Membre del comité organitzador. I Congreso Internacional Pedagogía Hospitalaria. Organitzat per USPCR – Universidad Santa. San José, Costa Rica (2016)

2016

Violant, V.

Membre del comité científic. IX Jornada de recerca educativa. Ètica i Recerca. Organitzat per Universitat de Barcelona. Barcelona (2016)

2016

Violant, V.

Membre del comité organitzador. 3r Congreso Latioamericano y del Caribe REDLACEH: Diez años de trayectoria por el derecho a la educación de las personas en situación de enfermedad. Pedagogía Hospitalatia: Modalidad Educativa Inclusiva. Organitzat per REDLACEH. Santiago de Chile, Chile (2016)

2016

Violant, V.

Membre del comité científic. Global Forum 2016 for Physical Education Pedagogy. Organitzat per HACE-HACETTEPE. Ankara, Turkia (2016)

2014

Moya, J.

Membre del comitè científic. IV Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència. Organitzat per la Fundació Parc Taulí i l’Observatori de Salut Mental de Catalunya (OSAMCAT) i acreditacions tramitades pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions sanitàries i la Comisión de Formación continuada del Sistema Nacional de Salud. CCCB, Barcelona (13 i 14 de novembre de 2014)

2014

Moya, J.

Membre del comitè organitzador. IV Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència. Organitzat per la Fundació Parc Taulí i l’Observatori de Salut Mental de Catalunya (OSAMCAT) i acreditacions tramitades pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions sanitàries i la Comisión de Formación continuada del Sistema Nacional de Salud. CCCB, Barcelona (13 i 14 de novembre de 2014)

2011

Moya, J.

Membre del comitè científic. IV Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència. Organitzat per la Fundació Parc Taulí i l’Observatori de Salut Mental de Catalunya (OSAMCAT) i acreditacions tramitades pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions sanitàries i la Comisión de Formación continuada del Sistema Nacional de Salud. CCCB, Barcelona (10 i 11 de novembre de 2011)

2011

Moya, J.

Membre del comitè organitzador. IV Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència. Organitzat per la Fundació Parc Taulí i l’Observatori de Salut Mental de Catalunya (OSAMCAT) i acreditacions tramitades pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions sanitàries i la Comisión de Formación continuada del Sistema Nacional de Salud. CCCB, Barcelona (10 i 11 de novembre de 2011)

mantenimiento web